2
3
4
Prosjektet ➔
Boligene ➔
Kjøp bolig ➔
Området ➔
1
En ny bydel tar form og du kan være blant de første som flytter inn!
OMRÅDET
Illustrasjon – ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og uteareal
2
3
4
1
1 Området
3 Boligene
4 Kjøp bolig
2 Prosjektet
En ny bydel tar form og du kan være blant de første som flytter inn!
OMRÅDET
Illustrasjon – ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og uteareal
Her kommer det 1500 nye boliger og 6000 nye arbeidsplasser
I takt med denne fremtidsrettede utbyggingen i Hinna Park vil det etableres enda flere spennende tilbud innen servering, trening, handel og kultur.

En viktig grunn for områdets stadig økende popularitet er den unike beliggenheten mellom "tvillingbyene" Stavanger og Sandnes – og umiddelbar nærhet til turområder langs sjøen.

Illustrasjon – ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og uteareal
Stavanger lufthavn
Sandnes sentrum
Stavanger sentrum
IKEA
12 min med bil
13 min bil
7 min med tog
8 min med bil
Universitetet
20 min med sykkel
Nye SUS
12 min med bil
Vaulen badeplass
5 min med sykkel
Fordelene ved å bo nær alt:
Et område som har det du trenger – og det du har lyst på!
Bor du i Hinna Park, er veien kort til sentrale arbeidsplasser og flyplass, enten via gode kollektivtilbud eller for egen maskin. Skoler og barnehager ligger like i nærheten –praktisk for travle småbarnsfamilier!
På fritiden byr området på mange vakre turmuligheter og badeplasser. Og båtfolket vil ha Gandsfjorden som utgangspunkt for korte fisketurer eller øyhopping i Ryfylke.
Bare en kort spasertur unna finner du fristende spisesteder og et godt utvalg av butikker. Og hvis fotball er noe for deg, får du Vikings hjemmekamper rett rundt hjørnet.
Det kommer promenader som vil knytte boligene tett opp til strandområdet. Her vil du finne fine rekreasjonsområder og gode møtesteder.
Bussveien som skal gå gjennom hele Hinna Park er i realiteten et byutviklingsprosjekt
Arkitekturen i prosjektet er tegnet for å øke andelen som reiser med kollektivt eller som sykler og går.Et lokk over den store rundkjøringen ved Jåttå videregående skole blir et sentralt knutepunkt mellom jernbane, bussvei og kollektivtrasé til nye SUS. Her kan folk møtes, oppholde seg og være aktive. Dessuten vil et spesielt utviklet lysdesign skape en lun og god atmosfære i området. Langs hele bussveien bygges det gang- og sykkelvei til glede for myke trafikanter. Når bussveien fra Stasjonsveien til Gauselvågen er ferdig vil det være en sammenhengende bussvei mellom Hillevåg og Nådlandsbråtet.

Se film her:
https://www.youtube.com/watch?v=sSHkLy-dpSA

Illustrasjon – ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og uteareal
Kontakt megler:
Utbygger:
Espen Eide
Eiendomsmegler
MNEF

93 04 03 00

ee@eie.no
Rune Larsen
Eiendomsmegler
MNEF

93 04 49 02
rla@eie.no
Denne siden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Kikk her for å lese vår cookie policy.

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.
Joachim Sollesnes
Eiendomsmeglerfullmektig /markedsansvarlig

91 11 18 76

joso@eie.no